Η Zinca Fudre παρασκευάζεται από μια επιλογή σταφυλιών από ξηρές καλλιέργειες αμπελώνων στη Montesa (Huesca) με αποδόσεις λιγότερες από 2.500 κιλά/εκτάριο. Ζυμώνει σε γαλλικό δρύινο φούντρα με κωνικό σχήμα κορμού σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ωριμάζει στην ίδια φούντρα για τουλάχιστον 12 μήνες.
Ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Μη διαυγασμένο και μη φιλτραρισμένο.
Σφραγίδες υψηλής ποιότητας κατασκευασμένες από μικροκοκκώδη ύλη παραγωγής μας. Οι μικροκοκκώδεις σφραγίδες μας είναι αποτέλεσμα της τεχνολογικής πρωτοπορίας και της συνεχούς καινοτομίας στην κατασκευή τεχνικών σφραγίδων. Αποτελούνται εξ ολοκλήρου από μικροκοκκώδη φελλό, που προέρχεται άμεσα από την παραγωγή του φελλού που χρησιμοποιείται στις φυσικές μας σφραγίδες. Χάρη στην προσεκτική εξαγωγή της φλούδας του φελλού, διασφαλίζουμε πλήρη αισθητική ουδετερότητα στο τελικό προϊόν.
Στην Fxsanmartí, αναλύουμε τις συγκεκριμένες σας ανάγκες και βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες παραγωγής μας για να σας παραδώσουμε προσαρμοσμένα κουτιά από χαρτόνι σε μεγάλες ποσότητες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή προσαρμοσμένων κουτιών κατά παραγγελία με απλό ή διπλό κανάλι, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το κουτί που χρειάζεστε, σε μεγάλες ποσότητες και με εξαιρετική τιμή και ποιότητα.
Σύνολο εργαλείων για το κρασί και το τυρί. Σετ τραπεζιού, από ξύλο και μέταλλο. Προωθητικό δώρο που εκτιμάται από τους καλύτερους πελάτες ή από τους υπαλλήλους. Μπορεί να επισημανθεί με ένα λογότυπο ή ένα όνομα, προσφέροντας έτσι διαφήμιση στην επιχείρηση.
Μέγεθος προϊόντος: 29 x 20 x 3,6 εκ., Βάρος 1.170 γρ. Υποστηρίζει σήμανση με λέιζερ και με μεταξοτυπία. Μοναδικό χρώμα σε ξύλο.
100% δική μας παραγωγή: οικογένειες πολλών γενεών είμαστε οι ιδιοκτήτες των αμπελώνων; φυτεύουμε, φροντίζουμε, συγκομίζουμε, οινοποιούμε στη δική μας κάβα και εμπορευόμαστε απευθείας τα κρασιά. 100% δέσμευση.
"Ètim" σημαίνει ρίζα και προέλευση. Εκμεταλλευόμαστε τις αυτόχθονες ποικιλίες, την ποικιλία εδαφών και την κλιματολογία του μοναδικού μας τοπίου για να σας προσφέρουμε γνήσια κρασιά. Μέσω των κρασιών μας δημιουργούμε Τοπίο, κάνουμε Περιοχή, μεταδίδουμε την Επικράτεια.
Όποτε είναι δυνατόν, εφαρμόζουμε την ελάχιστη παρέμβαση και εργαζόμαστε τους αμπελώνες μας μέσω μιας ορθολογικής γεωργίας. Νιώθουμε δεσμευμένοι για τη διατήρηση των καλλιεργειών και των αυτόχθονων ποικιλιών.
Φτιάχνεται με παραδοσιακές χειροποίητες μεθόδους. Η βάση είναι ένα ποιοτικό λευκό κρασί και τα αρώματά του οφείλονται σε περισσότερους από 20 φυσικούς εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένων βοτάνων, ριζών, λουλουδιών, μπαχαρικών και φρούτων. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η παρουσία της Αρτεμισίας η Αψίνθιο -ajenjo-. Ο μούστος σταφυλιού που χρησιμοποιείται του δίνει μια γεμάτη και φρουτώδη γεύση.
Η γεύση είναι έντονη, ισορροπημένη και πολύ μακρά, με μια ισχυρή επίγευση και πικρές νότες που κυριαρχούν στην επίγευση. 17% vol.
Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το βερμούτ έχουν συναρμολογηθεί στην τελειότητα με τον μοναδικό στόχο να ενθουσιάσουν και να ευχαριστήσουν τις αισθήσεις.
- Καλύτερο βερμούτ στο IWC Λονδίνο 2019
- Καλύτερο ισπανικό κόκκινο βερμούτ στο IWSC Λονδίνο 2019
- Χρυσό Μετάλλιο στο Convino Μαδρίτη 2019
- Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο στο African IWSC 2020
Ζυμωμένο σε πήλινα δοχεία που προσομοιώνουν τις πρώτες παρασκευές, όπως πριν από περισσότερα από 6.000 χρόνια, όταν έρχεται ο χειμώνας, το κρασί μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια που βρίσκονται στην υπογειά μας κάβα του 11ου αιώνα, όπου θα παραμείνει σε ιδανικές συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας και υγρασίας για την ωρίμανσή του.
Ζυμωμένο σε πήλινα δοχεία.
Ωριμασμένο σε βαρέλια από πηλό και δρυ.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/στρέμμα.
Συλλεγμένο με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
Είναι ένα ξηρό τζιν που παρασκευάζεται από μια επιλογή αποσταγμάτων κρασιού που έχουν μακρυνθεί με μούρα κυπαρισσιού, κόλιανδρο και φλούδες εσπεριδοειδών, μεταξύ άλλων βοτάνων.
Η αλκοόλη από σταφύλια προσθέτει απαλότητα, στρογγυλότητα και κομψότητα. Αυτό είναι ένα κλασικό τζιν, όπου τα αρώματα του κυπαρισσιού κυριαρχούν, με λεπτές νότες λεμονιού και πικρής πορτοκαλιάς. Στο στόμα είναι καθαρό, φρέσκο, μακρύ και ισορροπημένο. 42,5% vol.
Χάλκινο μετάλλιο στο IWSC 2019
Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
Η Zinca d'Odre είναι το αποτέλεσμα της ώθησης να βρούμε την ουσία των προελεύσεων του κρασιού. Έχουμε ωριμάσει αυτό το κόκκινο κρασί σε δερμάτινες θήκες που έχουν αδιαβροχοποιηθεί με ψάρι (ένα μείγμα ρητίνης και ελαιολάδου).
Ζυμωμένο σε ανοξείδωτο χάλυβα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Ωρίμανση σε δερμάτινες θήκες αδιαβροχοποιημένες με ψάρι.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/στρέμμα.
Συλλογή με το χέρι.
Μη διαυγασμένο και μη φιλτραρισμένο.
Φτιαγμένο με ποιοτικά κρασιά, μούστο σταφυλιού, φυσικούς χυμούς εσπεριδοειδών και εκχυλίσματα με ραβδιά κανέλας από τη Σρι Λάνκα και λοβούς βανίλιας από την Παπούα Νέα Γουινέα.
Περιέχει μόνο σάκχαρα και οξέα από τον ίδιο τον καρπό.
Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βιομηχανικά συμπυκνωμένα αρώματα, ούτε καθαρισμένα ούτε φιλτραρισμένα, προκειμένου να διατηρηθούν όλες οι οργανοληπτικές ποιότητες ανέπαφες. Η μόνη σανγκρία που πιστοποιείται ως παραδοσιακή από δημόσιο φορέα.
Χρυσό Μετάλλιο στο Convino 2018 και Convino 2019.
Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Φτιαγμένο από κόκκινα σταφύλια, Zinca d'Anfora Tinto, ή από λευκά σταφύλια, Zinca d'Anfora Blanco. Συλλέγονται με το χέρι αργά και ζυμώνονται σε σταθερή θερμοκρασία 28 βαθμών για το κόκκινο και 22 βαθμών για το λευκό.
Αφού ολοκληρωθεί η αλκοολική και η μαλολακτική ζύμωση, το κρασί μεταφέρεται σε χειροποίητους πήλινους αμφορείς, όπου θα ωριμάσει, προσφέροντας μεγαλύτερη δομή και επιτρέποντας στα αρώματά του να εξελιχθούν χωρίς την προσθήκη ξύλου.